Viano Organics
Gyorskereső
Magyar English
VIANO Pázsit Tápok

A kizárólag zöldenergia felhasználásával készült VIANO szerves gyeptápok korszerű, környezetbarát megoldást jelentenek a gyepápolásban.

VIANO igyekezett úgy kialakítani e tápcsaládját, hogy abban megtalálhatóak legyenek a különböző talajviszonyoknak, tápanyag utánpótlásnak megfelelő összetételű termékek.

A VIANO gyeptápok mikroelemeket tartalmazó szerves és ásványi anyagokból készült komplex őrlemények. Összetételüknél fogva sokszorta több nyomelemet, makro-és mikroelemet tartalmaznak hasznosíthatóbb kötésben, mint a hagyományos szerves trágyák.

Minden egyes szemcse azonos összetételű és azonos arányban tartalmazza az összetevőket. Ezen tulajdonság, más trágyákhoz viszonyítva, kiszóráskor jobb eloszlást, a növényeknél egységes színt és növekedést eredményez.

Az egyes gyeptápok hozzáadott baktériumot, huminsavat és magnéziumot tartalmaznak.

- A jótékony baktériumok: segítik az egészséges talajélet visszaállítását, működését, a fűnyesedék hasznos tápanyaggá és humusszá válását.
- A huminsavak segítik a gyökérképződést, a tápanyagok hatékonyabb felszívódását, a talaj átszellőzését; javítják a gyepfelület stressztűrő képességét ( szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben ellenállóbbá válását).
- A magnézium pedig garantálja a gyepfelület élénk, mélyzöld színét.

Pázsit Tápok

VIANO MO Bacter szerves gyeptáp


VIANO MO Bacter szerves gyeptáp
Kiszerelés:

Viano Lawn Boost 12-3-3 (+3MgO)


Viano Lawn Boost
Kiszerelés:

Viano Lawn Recovery 8-6-13 (+3MgO)


Viano Lawn Recovery
Kiszerelés:

Viano (IWTN) MO bacter 5-5-20 (+3MgO)


Viano (IWTN) MO bacter 5-5-20  (+3MgO)
Kiszerelés:

Viano Lawn Autumn 6-6-16 (+2MgO) 10 kg


Viano Lawn Autumn 6-6-16 (+2MgO) 10 kg

VIANO baktériummal dúsított szerves gyeptáp


VIANO szerves gyeptáp kondícionáló + mohátlanító
Kiszerelés:
HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics