Viano Organics
Gyorskereső
Magyar English
VIANO Konyhakert és fűszernövény tápok Igen kevés hobbi kertész választhatja meg szabadon, hol kíván konyhakertet létrehozni. Mivel a legtöbb terület alig mondható ideálisnak mindenfajta zöldség, gyümölcs részére, ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen anyagokkal tökéletesíthetjük a kiválasztott területet. A talajt táplálva, táplálhatjuk zöldségeinket, gyümölcseinket.

VIANO hobbikertészek részére kialakított konyhakerti szerves növénytápjai hosszú hatású (2-4 hónap), kiegyensúlyozott tápanyag ellátást (fő- és nyomelemeket) biztosítanak az egyes növényfajtáknak.
Lehetővé teszik a szélsőséges talajviszonyok optimálissá tételét: a szerves anyagok megakadályozzák a nitrogén, a foszfor és mikroelemek talajból való kimosódását. Javítják és karbantartják a talaj szerkezetét; talaj élővilágát. A környezetre nincsenek káros hatással
Homoktalajon folyamatos használatukkal meglepően látványos hatás érhető el. Haszonnövények esetében fokozódik a termésmennyiség; a termelés biztonságosabbá válik.
A növények betegségekkel szemben ellenállóbakká válnak.
A műtrágya használattal ellentétben, megakadályozzák a talaj szikesedését.

Ha biztosak szeretnénk lenni afelől, hogy amit termesztünk, nem tartalmaz nem kívánatos adalékanyagot, döntsünk a vegyszermentes, szerves gazdálkodás mellett !

Konyhakert és fűszernövény tápok

Viano szerves kertészeti táp Paradicsomoknak


Viano Bio Paradicsomtáp 6-5-10 (+4MgO)
Kiszerelés:

Viano fűszer és gyógynövénytáp 5-6-13 (+4Mgo)


Viano fűszer és gyógynövénytáp 5-6-13 (+4Mgo)
Kiszerelés:

Viano szerves kertészeti táp Bio zöldségekhez


VIANO szerves kertészeti táp BIO zöldségeknek
Kiszerelés:

Viano szerves kertészeti táp Szőlőnek


VIANO szerves kertészeti táp  BIO szőlőnek
Kiszerelés:

Viano szerves kertészeti táp Epernek


VIANO szerves kertészeti táp epernek
Kiszerelés:

VIANO szerves komposztgyorsító


VIANO szerves komposztgyorsító
HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics