Viano Organics
Magyar English
Gyorskereső
A VIANO márkáról
VIANOVIANO
  a legelső prémium kategóriájú szerves növénytáp márka Belgiumban. Gyártása több mint 60 éves múltra tekint vissza. A gyártó cég tapasztalat alapú tudása az abszolút garancia arra, hogy a gyártás minden szintjén  a magas minőség iránti igény érvényesül.

A ‘VIANO ’szlogen: „ Élvezni a kertet”, az azzal kapcsolatos feltöltő jellegű tevékenységet, még az  érdektelen  kerttulajdonosokat is cselekvésre ösztönzi.

A közismert ‘VIANO’ márka a kertápolás terén egy komplett termékkategóriát ölel fel. Prémium minőségű komplex tápjai környezetbarát megoldást nyújtanak a kertművelésben, a biogazdálkodásban, zöld terület-és  tájépítésben,  a kiskereskedelmi termelésben, kommunális szolgáltatásokban,…

A prémium kategóriás ‘VIANO’ növénytáp család  komplex (NPK, NK, NP, NPK+Mg…) és egyszerű
(N, P, K) tápokból állnak, melyeknek alapanyaga állati, növényi (vérliszt, szaruliszt, csontliszt, toll-liszt, cukorrépa pép, kakaóbab héj, szójaliszt, ásványi foszfát, tengeri moszatok,…), vagy ásványi eredetű.
GARMED Kft.                                   
VIANO magyarországi kizárólagos képviselet

HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics