Viano Organics
Magyar English
Gyorskereső
Viano Bio
Gyártás és alapanyagok

Prémium alapanyagok

A VIANO célkitűzése olyan korszerű termékek előállítása, melyek teljesítik a környezetkímélő BIO gazdálkodás követelményeit, magas minőség és hatékony szolgáltatás mellett.

A VIANO növénytápok rendkívül magas minőségű termékek, melyek a legmodernebb őrlési , rostáló, bevonatot képező technológiával készülnek. A stabil minőség megőrzése céljából a gyártásnál kizárólag jó minőségű, származásukat illetően követhető állati- (vérliszt, szaruliszt, csontliszt, toll-liszt,…)és növényi (cukorrépa pép, kakaóbab héj, szójaliszt, tengeri moszatok,…), illetve ásványi eredetű alapanyagokat használnak.

A gyár laboratóriuma által biztosított folyamatos felülvizsgálat a termékek összetételére, illetve az alapanyagok beszállítására vonatkozóan garantálja a VIANO termékek legjobb minőségét. Az alapanyagok beszállítása, valamint feldolgozása az EK szigorú higiéniás előírásainak megfelelően történik.

A termékek rendelkeznek az összes szükséges fito-szanitáris dokumentációval.
Prémium alapanyagok

Gyártási folyamat

Az alapanyagok érkeztetési folyamata

a) minden egyes alapanyag szállítmány átvételénél készül egy ‘értékelési’ dokumentum. Ez az átvételi bizonylat tartalmazza a szállítmány eredetére vonatkozó alapvető információkat, melyek segítségével a későbbiekben visszakereshető bármilyen szükséges adat.
b) ez az ‘értékelési’ dokumentum az áruátvételen rögzítésre kerül egy bejövő iktatószám alapján.
c) áruátvételkor esetlegesen előforduló bármilyen rendellenesség esetén a termelésvezető a döntéshozó. Amennyiben az alapanyag nem felel meg az előírásoknak, ügyvezető értesíti az Élelmiszerbiztonsági szervezet helyi kirendeltségét. A szállítmány a hivatal döntéséig elkülönítésre kerül.

Gyártás

a) Keverési folyamat :
A napi gyártási recept alapján adott összetételű termékek gyártása.
A gyártási recept tartalmazza a végtermékre vonatkozó összes adatot:
  • összetétel, használt alapanyag
  • alapanyag származási helye
  • mennyiség és raktározási hely
  • célállomás

A napi gyártási recept tartalmazza :

b) Tömbösítés/Granulálás :
A P05.2 és p05.3 (regisztrációs dokumentumok) összesítésével összegyűjtjük az szükséges adatokat a származást, illetve a célállomást illetően.

c)Termékek csomagolása
A zsákok (vagy egyéb csomagolóanyag) megtöltésekor iktatószámot kapnak a termékek, mely a csomagolóanyag hátoldalának jobb felén kerül feltüntetésre.
A csomagoló egységnél minden egyes iktatószámot rögzítenek, amely szám tájékoztatást nyújt a termék összetételét, mennyiségét, alapanyagát illetően.
Ezen paraméterek napi szinten frissítve vannak a tárolási rendszer adatbázisában.

d)Tárolás
A kész termékek jól meghatározott helyen célirány szerint kerülnek tárolásra.

e)Szállítás
Megrendelés esetén, visszaigazolást követően, egy az összekészítéshez szükséges dokumentum készül, mely alapján az illetékes kollegák a raktárvezető engedélyezése alapján összekészítik az árut. Az összekészítés alapját képező dokumentumon szerepelnek a termékek iktatószámai. Összekészítést követően ezen dokumentum alapján készül el vevő részére az árut kísérő szállítólevél.

f)Számlázás

Szállítólevél alapján történik vevő rendelésszámára hivatkozva.
Ezen folyamat alapján minden egyes termék teljesen visszakövethető a gyártási folyamat első lépéséig.

Gyártás
HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics