Viano Organics
Magyar English
Gyorskereső
VIANO Orgatic
VIANO Professzionális Termékcsalád

VIANO
igyekezett úgy kialakítani e tápcsaládját, hogy abban megtalálhatóak legyenek a különböző talajviszonyoknak, tápanyag utánpótlásnak megfelelő összetételű termékek.
Termék  Kategóriák
TURFPROF Szerves gyep tápok TURFPROF Szerves gyep tápok

VIANO TurfProf
Termékek Speciálisan professzionális felhasználásra fejlesztett szerves és szerves-ásványi eredetű termékcsalád.

Ez a prémium minőségű termék kategória környezetbarát, hosszú hatású. Összetételüknél fogva a TurfProf tápokból 2-3 hónap alatt fokozatosan oldódnak ki a hatóanyagok.

A termékcsalád golf-, futball-, egyéb sportpályák karbantartásához ajánlott.
MIXPROF Szerves tápok MIXPROF Szerves tápok

MixProf prémium kategóriájú növénytápok professzionális megoldást kínálnak zöldségek-, gyümölcsök-, üvegházi termények termesztői-, faültetvények-, bio gazdálkodások részére korszerű, környezetbarát tápanyag utánpótlásra.

Ez a szerves- és szerves-ásványi eredetű növénytáp család pormentes granulátum formában készült. Hosszú ideig fejti ki hatását; fokozatosan bomlik le. Időjárási viszonyoktól, és locsolási szokásoktól függően 3 hónapig optimális tápanyag ellátottságot biztosít a növények részére. 25 kilogrammos kiszerelésben, vagy egyéni kérésre nagy zsákos (big-bag 500kg) kiszerelésben is elérhetőek. Hagyományos granulátumformája:2-3,5mm biztosítja a könnyű kijuttatást; egyenletes terülést.

Viano MixProf növénytápok környezet kímélőek; nem égetik, vagy perzselik le a növények gyökérzetét. Javítják a talaj mikro-életét, optimalizálják a talaj szerkezetét. A talajt a legfontosabb nyomelemekkel látják el, ezáltal biztosítva a növényzet egészséges fejlődését.

Legtöbb termék a TÜV-NORD minősítéssel garantáltan használható szerves gazdálkodásokban. MixProf termék család egyedülálló lehetőség a hagyományos és szerves kertműveléshez.

A Viano MixProf termékek a legjobb választás terményeihez.

Garantált siker !
HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics