Viano Organics
Gyorskereső
Magyar English
VIANO célcsoportjai
VIANO célcsoportjai


VianoVIANO Európa szerte ismert márka, melyet több évtizede sikerrel használnak a díszkert-, mezőgazdaság-, gyümölcstermesztés-, tájépítés-, sportpályák-  különböző területein.
A márka mögött lévő tapasztalat, technikai-, tudományos- és marketing ismeretre alapozott know-how garantálja az évről évre növekvő vevői kör márkahűségét az alábbi területeken:

Hiperáruházakban:
-kertészeti osztály


Kertészeti árudákban:

-áruházláncolatok
-egyedi kertészeti árudák
-virágüzlet hálózatok
-növényárudák
-web áruházak

Kertészetekben:
-faiskolák
-tájépítő cégek
-pázsit telepítő & -karbantartó cégek

HiperáruházakKertészeti árudákKertészetek
BarkácsáruházakbanProfesszionális felhasználóknál:
-dísznövénytermesztés
-mezőgazdaság
-bio gazdaság


Nagykereskedőknél
Professzionális felhasználókBarkácsáruházakNagykereskedők

A termékek áruházi kihelyezése
FémállványonViano fémállvány
Beltéri VIANO emblémás raklapon
A VIANO beltéri raklapegység kartonjai a legbővebb termékinformációval szolgálnak vevők részére a bennük tárolt VIANO termékek összetételét, használatát illetően.
Viano beltéri raklap
Beltéri VIANO emblémás polcrendszeren
1,5 kg és 4 kg-os VIANO termékek  bemutatására alkalmas fém állványsor kertészeti centrumok részére.  Az állványok fejléccel, árcímkével felszereltek.
Termékismertetők
Könnyen kezelhető-, az eladótérben az egyes termékek mellé kitűzhető  termékismertetők. Vonzóak és informatív jellegűek. Minden, a vevő vásárláshoz szükséges hasznos információt részletesen és érthető módon tartalmaznak. Egy jól megszerkesztett reklámanyag segítőtárs az értékesítésben.
Viano termékismertetők
Termék szórólapok, prospektusok
A végfelhasználók és professzionális vevők részére VAINO széleskörű informatív szórólapot, prospektust, katalógust biztosít, melyből az érdeklődők a termékjellemzőkről, felhasználásukról, tippekről kapnak hasznos felvilágosítást. Némely szórólap  termékakció kuponokat is tartalmaz. Mindenképp érdemes kézbe venni az ismertető anyagokat.
 
szórólap-1szorólap-2szórólap-3szórólap-4
HEAD SportGARMED Kft. | © 2015 - 2018 VIANO Organics | Prémium kategóriáju szerves növénytápok | www.viano.hu | Minden jog fenntartva!
Viano Organics